Підводимо підсумки та окреслюємо перспективи

20230113 114418На початку 2023 року відбулося засідання Казанківської районної ради профспілки за участі начальника відділу освіти, молоді та спорту Казанківської селищної ради Луки Олександра Богдановича та керівників закладів освіти. Вперше за довгий час спілкування відбувалося офлайн.

На засіданні розглянули питання виконання сторонами соціального діалогу зобов’язань за колективним договором на 2021-2022роки.З цього питання виступили Лука О.Б. та голова районної організації профспілки працівників освіти Дьоміна О.П.

20230113 114407

Виступаючі проаналізували роботу освітянської галузі в період воєнного стану, звернули увагу на успіхи та недоліки, підкреслили важливість консолідації дій для досягнення максимальних результатів в роботі, як зі сторони відділу освіти, так і зі сторони профспілкової організації.

Начальник відділу освіти детально зупинився на перспективах розвитку освіти у 2023р, повідомивши при цьому, що освітня субвенція зменшена, отже необхідно буде економно і розумно використовувати кошти.

Приємним моментом в роботі засідання було вручення нагород кращим профспілковим активістам. За активну життєву позицію, плідну роботу по реалізації основних напрямів профспілкової діяльності голова районної організації Профспілки Ольга Петрівна Дьоміна вручила Почесну грамоту Миколаївського обласного комітету Профспілки та грошову винагороду голові профкому Троїцько-Сафонівського ліцею Григоренко Ользі Миколаївні, грамоту ЦК Профспілки працівників освіти і науки України та грошову винагороду голові профкому Казанківської гімназії №1 Фурсовій Ользі Олександрівні, Нагрудний знак «Профспілковий лідер» та грошову винагороду голові профкому Казанківської гімназії №4 Комар Валентині Іванівні.

Дьоміна О.П., Голова Казанківської районної

організації Профспілки

З офіційних джерел