Профспілка об’єднує добрими справами

24 лютого 2022 року російські війська вторглися на територію України. Бойові дії дійшли і до нашого міста Вознесенська. Це повномасштабне вторгнення об’єднало нашу профспілкову організацію в єдиний згуртований колектив. Бажання допомогти нашим військовим перетворилося у згуртовані дії адміністрації та профспілки. Завдяки небайдужим жителям міста знайшли швейні машинки. Волонтери надали тканину та нитки і як результат – пошиті балаклави. Порадувати наших захисників домашньою їжею був наш наступний крок. Смачними домашніми смаколиками, а саме, варениками, вертутами, оладками та картопелькою нагодували наших захисників. Війна не знає свят. Великдень прийшов без святкових заходів, але із смачними пасочками, імбирним печивом та оберегами, які для наших захисників виготовили вихованці закладу.

Увага членів профспілки до працівників у відповідальний момент життя є найкращою мотивацією на користь Профспілки. Коли виникла потреба у керівника гуртка, батька трьох дітей, який добровільно пішов до лав ЗСУ, в екіпіруванні, то колектив негайно відгукнувся на збір коштів на нагальні потреби.

Члени профспілки ЦДЮТ активно долучилися до доставки гуманітарної адресної допомоги мешканцям міста, які самостійно не мали можливості її отримати.

Із щирими побажаннями перемоги нашим воїнам впліталися клаптики тканини, щоб стати маскувальною сіткою.

Час вимагає нових підходів, впровадження методів роботи профспілки, яка б допомагала, обєднувала та згуртовувала весь колектив.

Від усього серця хочемо подякувати всім учасникам заходів ЦДЮТ, які долучилися до добрих справ і внесли малесеньку часточку у нашу Перемогу.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Голова первинної профспілкової організації Вознесенського ЦДЮТ Марія Касап        

З офіційних джерел