День обкому профспілки в Кривоозерському районі

День обкому профспілки в Кривоозерському районі 18 жовтня розпочався із зустрічі голови обкому профспілки Оборонько Віри Михайлівни з начальником відділу освіти Кривоозерської райдержадміністрації Бунем Анатолієм Семеновичем.

Мова йшла про своєчасну виплату заробітної плати працівникам навчальних закладів району, про розмір навчального навантаження педагогічних працівників, про соціально-економічні умови, створені для молодих вчителів, про підготовку навчальних закладів до роботи в осінньо-зимовий період та інші не менш важливі питання.

Потім робота продовжилась в первинних профспілкових організаціях Мазурівської  ЗОШ  І-ІІ ступенів  та  Бурилівської  ЗОШ  І-ІІІ ступенів.

Голови профспілкових комітетів Ясинська Людмила Олександрівна та Громенко Тетяна Анатоліївна презентували роботу профспілкових органів з основних напрямів роботи.

Заслуговує на увагу досвід роботи профкому Мазурівської ЗОШ, а саме: така форма роботи, як коучинг (наставництво) з молодими вчителями та досвід роботи профкому Бурилівської ЗОШ з організації культурно-масової роботи.

Голова Кривоозерської районної організації профспілки Муравська Інна Олексіївна  проінформувала про особливості роботи профспілки в сучасних умовах.

По закінченню роботи відбулось підведення підсумків з профспілковим активом району.

З офіційних джерел