Разом ми сила!

   В кожного свій фронт... Освітяни – спілчани Новобузької районної профспілкової організації сміливо прийняли нелегкі виклики військового часу й роблять все можливе для того, щоб якнайшвидше наступив довгоочікуваний мир.

   З перших днів війни районною Профспілковою організацією із загального фонду перераховано 10 000 грн. на потреби ЗСУ, та 5 000 грн. на потреби тероборони.

   Також, освітяни-спілчани Новобузької районної профспілкової організації активно підтримують бійців передової та працюють для потреб армії в тилу. Педагогічні колективи закладів освіти всіх трьох громад: Новобузької, Софіївської, Вільнозапорізької постійно збирають продукти харчування, сухі пайки, ліки, білизну та інші речі першої необхідності, які передають бійцям передової, на блокпости. При освітніх закладах працюють кухні, де готують харчування для військових. Крім того освітяни районної профспілкової організації ведуть активну волонтерську діяльність: в’яжуть маскувальні сітки, в’яжуть шкарпетки для дітей переселенців та воїнів ЗСУ, збирають продукти харчування для бійців.

   На даний час в громадах районної Профспілкової організації дуже багато тимчасово переселених осіб. Освітяни активно допомагають в логістиці отримання та розподілу гуманітарної допомоги. Із загального фонду районної Профспілкової організації надано допомогу в розмірі 4 000 грн. педагогам-спілчанам з Миколаєва, які тимчасово переселилися в громади Новобужжя. Також надано допомогу в розмірі 1000 грн. члену Профспілки, чоловік якої отримав тяжке поранення, та перебуває на лікуванні в госпіталі.

   Разом ми сила! Разом ми все зможемо! Україна – це ми! Патріотизм, взаємодопомога, згуртованість і співпраця всіх – це надзвичайно важливо для перемоги! Нашої ПЕРЕМОГИ! Все Буде Україна!

Наталія ХУДОЖНИК,

голова Новобузької організації районної Профспілки 

З офіційних джерел