Знання трудових прав – запорука їх дотримання!

IMG 8202

Відповідно до плану роботи обласного комітету Профспілки, у приміщенні Снігурівського будинку творчості дітей та юнацтва 19 листопада поточного року відбувся обласний регіональний семінар-навчання на тему: «Правові поради для освітян».

 В роботі семінару взяли участь голови первинних профспілкових організацій Снігурівської районної організації Профспілки, начальник відділу освіти та культури Широківської сільської ради О.В.Шиян, спеціаліст відділу Горохівської сільської ради Т.Г.Засєченко, а також голова Баштанської районної організації Профспілки О.В. Васюнькін, голова Березнегуватської районної організації Профспілки Л.М. Заграй, голова Новобузької районної організації Профспілки Н.М. Художник,  заступник голови обласного комітету Профспілки В.Ф. Горощенко, експерт з соціально-трудових питань обласного комітету Профспілки Г.М.Максимова.

IMG 8203

 Відкрив семінар О.Ф. Руденко, голова Снігурівської районної організації Профспілки, який у своїй презентації наголосив, що надавати правову допомогу спілчанам – це одне із найважливіших питань, що сьогодні стоїть на порядку денному у діяльності кожної ланки Профспілки.

Досвідом роботи та формами співпраці з питань трудового законодавства поділилися керівники та голови первинних профспілкових організацій Снігурівського БТДЮ, Баратівського ЗЗСО та Снігурівського ЗЗСО № 1.

IMG 20211119 110218

 Практична частина семінару, яку проводила експерт з соціально – трудових питань обласного комітету Профспілки Г.М. Максимова була присвячена питанням оплати праці в умовах дистанційного навчання та забезпеченню прав та інтересів працівників освіти.

IMG 8211

Цікавим та корисним для всіх учасників семінару стало виконання ситуаційних вправ:«Знання трудових прав – запорука їх дотримання!», які провели голова Березнегуватської районної організації Профспілки Л.М. Заграй та голова Новобузької районної організації Профспілки Н.М.Художник.

IMG 20211119 120327

 Учасники семінару обмінялися думками, отримали корисний досвід та здобули практичні навички, які допоможуть їм у щоденній роботі у своїх профспілкових організаціях.

IMG 20211119 120314

IMG 8190

6456666

Голова Снігурівської районної організації Профспілки

Олександр Руденко

З офіційних джерел