Зміцнюємо профспілкові ряди

8986664 жовтня обкомом Профспілки працівників освіти і науки проведена нарада з головами районних, міських організацій в режимі онлайн. Проведення таких нарад, на яких розглядаються актуальні поточні питання вже стало традицією.

Головою обласної організації Профспілки Вірою Михайлівною Оборонько основну увагу було звернуто на роботу голів профспілкових організацій, виборних органів по залученню до освітянської Профспілки нових членів із числа працівників закладів освіти та створенню нових профспілкових організацій. З цією метою потрібно активно розвивати соціальний діалог з відділами та управліннями освіти, керівниками закладів, постійно інформувати трудові колективи про дії Профспілки на всіх рівнях і проводити інші, не менш важливі профспілкові заходи.

Тобто, потрібно змінювати існуючий формат роботи та працювати в нових умовах.

Для того, щоб дії обласної Профспілки по зміцненню організації були більш результативними, обкомом оголошено місячник:«Ти потрібен Профспілці! Профспілка потрібна тобі!» та розроблено відповідні рекомендації.

98765432345

На нараді обговорювалось також питання участі в попереджувальній акції профспілок України у місті Києві, 7 жовтня.

Прийнято рішення взяти активну участь в акції, залучивши представників від кожної районної, міської профспілкової організації.

З офіційних джерел