На старт знову виходять освітяни області

Відбулася ІХ обласна Спартакіада працівників освіти області

Традиційно, у вересні місяці, щойно навчальні заклади переходять на свій звичний робочий ритм, свою спортивну майстерність, фізичну силу, мужність та виносливість демонструють вчителі та працівники освіти області.

І в ці , по осінньому теплі, чудові дні, 20-21 вересня, прибули у м.Миколаїв, на фінал ІХ обласної Спартакіади серед працівників освіти команди та їх вболівальники з усіх районів і міст області, очолювані начальниками відділів і управлінь освіти  та головами районних, міських організацій профспілки.

Під урочистий марш, в одну шеренгу,  вишикувалися 24 збірні команди з районів і міст на міському стадіоні «Юність».

Урочисте відкриття Спартакіади розпочалося з підняття Державного Прапору України.

Учасників Спартакіади вітали і побажали вдалих стартів та перемог Мельніченко В.В., начальник управління освіти і науки облдержадміністрації; Оборонько В.М. голова обласного комітету профспілки працівників освіти і науки; Кулішов О.Ю., начальник обласного управління з фізичного виховання та спорту.

Перед учасниками змагань з яскравими  музично-танцювальними номерами спортивної гімнастики виступили юні вихованці ДЮСШ м.Миколаєва.

Більше 400 учасників, протягом двох днів,  змагалися з 4 видів спорту: легкої атлетики (біг-жінки 60 та 200 метрів, чоловіки-100 та 400 метрів), стрибків у довжину з місця, тенісу, шахів та міні-футболу.

Особливо яскравими та  захоплюючими  виявилася змагання з міні-футболу, де в напруженій безкомпромісній  боротьбі перемогла команда Казанківського району, другими стали футболісти Єланецького району, третіми-баштанці.

Серед шахістів рівних не було миколаївцям, команда яких була представлена майстрами спорту з шахів Ємельяновим Д. А., вчителем ЗОШ №32  м. Миколаєва; та Пасько К. Д., завучем ЗОШ № 53 м. Миколаєва.

Хороші результати показали спортсмени Первомайського, Жовтневого, Миколаївського, Снігурівського районів, м.Вознесенська  з легкої атлетики.

В тенісі кращими були спортсмени з Очаківського, Баштанського, Вознесенського, Березанського , Кривоозерського районів.

За підсумками змагань Спартакіади І загальнокомандне місце посіла команда вчителів м. Миколаєва.

ІІ - команда вчителів м. Вознесенська.

ІІІ – команда вчителів Баштанського  району.

Усі переможці спартакіади, які посіли І, ІІ, та ІІІ місця в різних видах змагань отримали дипломи та медалі, а команди-переможці – пам’ятні кубки.

Обком профспілки висловлює щиру подяку начальникам районних та міських управлінь і відділів освіти,  головам районних, міських організацій профспілки за належну спортивну  підготовку команд, залучення вчителів загальноосвітніх навчальних закладів до занять фізичною культурою і спортом, пропаганду здорового способу життя.

 Бажає міцного здоров’я, добра й благополуччя, підкорення нових спортивних і життєвих висот!

До нових стартів!

З офіційних джерел