Конкурс на кращу первинку триває.

876545678Бажаючих презентувати свою роботу і бути визнаними кращими на рівні області по результатах профспілкової діяльності і в цьому році, незважаючи на складні умови, пов’язані з карантином, достатньо.

 16 листопада 2020 року обласній комісії звітувала первинна профспілкова організація Вознесенської ЗОШ №2, директор Волков О.В., голова первинної профспілкової організації Догар С.Я

  Всі 56 працівників закладу, - члени Профспілки.

Профспілкова документація, яку представила голова профкому,- може бути взірцем для всіх первинок.

Всі життєво-важливі для колективу питання: розподіл навчального навантаження, преміювання, створення належних умов для праці та навчання, підвищення фахової майстерності вчителів, зміцнення матеріально - технічної бази закладу і інші не менш важливі питання вирішуються шляхом ведення соціального діалогу, виконання умов колективного договору.

00999900

В результаті спільних дій в закладі сформувався колектив однодумців, який цінують і в місті, як фахівців, і як працівників, які займають активну життєву позицію.

Підтримували своїх спілчан під час презентації начальник управління освіти Вознесенської міської ради Кисільова С.В. та голова міської організації Профспілки працівників освіти Крючкова С.О.

9-978567

Бажаємо членам профспілкової родини ЗОШ №2 не здавати обраних позицій.

В єдності наша сила!

З офіційних джерел