Сучасні методи навчання в роботі учителя фізичної культури

4097666

Усім відомо, що традиційна школа орієнтована на передачу знань, умінь і навичок і не завжди встигає за темпами нарощування нового.

Введення педагогічних ідей, технологій, методик передового педагогічного досвіду на практиці – це надійний засіб створення умов для формування особистості школяра.

Кожен педагог має змінювати підходи до навчання, оволодівати новими педагогічними технологіями та активно використовувати їх для створення оптимальних умов для розвитку творчих здібностей учнів.

 11 вересня 2020 року в рамках проведення Європейського тижня спорту для учителів фізичної культури закладів освіти міста за ініціативи Южноукраїнської міської організації Профспілки працівників освіти проведено методичний бенчмаркінг.

Учасників заходу ознайомили із викликами сьогодення щодо навчання учнів, трендами майбутнього в освітній діяльності та розвитком інноваційних навчальних підходів сучасної української школи, з особливостями та елементами змішаного навчання, зокрема з методами «Сторітелінг», «Скрайбінг», «Кроссенс».

277889

Учителі фізичної культури мали змогу апробувати запропоновані методи, на деякий час відчути себе учнем та використати запропоновані завдання.

Залучення учителів до подібних заходів сприяє підвищенню їх фахового рівня, педагогічної майстерності та обміну досвідом між педагогами.

Усі відчували себе переможцями!

Грамоти та подарунки від Южноукраїнської міської організації Профспілки працівників освіти напередодні Дня фізичної культури та спорту – підняли настрій учасникам заходу!

С.І.Майстренко, голова Южноукраїнської

міської ради Профспілки працівників освіти

З офіційних джерел