Організація освітнього процесу в закладах освіти Баштанської міської ради в умовах адаптивного карантину – 2020

DSCF0049Під такою назвою 28 серпня 2020 року пройшла серпнева онлайн колегія відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Баштанської міської ради. На колегії начальник відділу освіти Ганна Зеркаліна підвела підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в 2019-2020 навчальному році та наголосила на пріоритетні завдання розвитку освітньої галузі Баштанської міської ради на 2020-2021 навчальний рік.

Основним питанням було організація освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в умовах пандемії. Ганна Романівна детально розповіла про роботу та відповідальність керівників шкіл щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Інна Лещенко, методист методичного кабінету відділу освіти ознайомила керівників шкіл з реформуванням системи інституційного догляду та виховання дітей.

Олександр Васюнькін, голова районної профспілки працівників освіти привітав педагогів з початком нового навчального року та наголосив про співпрацю освітян Баштанщини з районною профспілкою.

Наприкінці колегії начальник відділу освіти нагородила кращих педагогічних працівників закладів освіти грамотами обласного та міського рівнів.

Баштанська районна організація Профспілки

З офіційних джерел