Нова школа у нових громадах

IMG 718913 вересня 2019 року Миколаївським обласним комітетом Профспілки проведено виїзний обласний семінар голів районних, міських, ВНЗ організацій Профспілки на тему: «Нова школа у нових громадах. Сузір'я профспілкових талантів» на базі Галицинівської ОТГ з участю голови Галицинівської ОТГ Назара І.В., директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Удовиченко О.О., начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту Галицинівської громади Палієнко Л.М., голови Вітовської районної організації Профспілки Шаланича Я.М.

Відкрила семінар голова обласної організації Профспілки Оборонько В.М.

IMG 7193

            Під час пленарної частини досвідом роботи з питань: «Діяти до потреб громади», «Нова українська освіта сільської ради в умовах децентралізації», «Освіта Миколаївщини», «Профспілка і ОТГ. Досягнення. Перспективи» поділились Назар І.В., Палієнко Л.М., Удовиченко О.О., Шаланич Я.М.

IMG 7200

Для учасників семінару презентувала свій досвід роботи в Галицинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів вчитель географії Петренко О.М. в лабораторії фінансової грамотності та STEAM лабораторії.

IMG 7215

           «Освітній простір Лиманівської школи» представила директор Олійник О.В.

     «Демократична школа – успіх нової освітньої реформи» розкрила директор Лупарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кондратюк В.В.

IMG 7237

Учасники семінару ознайомились з виставкою творчих робіт працівників закладів освіти «Сузір’я профспілкових талантів» та виступами окремих виконавців та колективів художньої самодіяльності. Усі отримали необхідний для використання в роботі методичний матеріал.

IMG 7243

IMG 7202

IMG 7212

IMG 7204

IMG 7231

IMG 7221

З офіційних джерел