Мотивація профспілкового членства. Теорія і практика.

З метою удосконалення форм та методів мотиваційної роботи з профспілковим активом з основних напрямів діяльності 13-14 червня 2019 року обласним комітетом Профспілки було проведено виїзний обласний семінар голів районних, міських та первинних організацій Профспілки закладів вищої освіти.

Голова обласного комітету Профспілки Віра Михайлівна Оборонько широко розкрила питання «Удосконалення форм та методів мотиваційної роботи з профспілковим активом з основних напрямів діяльності».

На запрошення обласного комітету Профспілки методист методичного кабінету Первомайського міського управління освіти Наталія Дмитрівна Олійникова для учасників семінару провела психологічний тренінг на тему «Мотивація профспілкового членства. Аргументи і факти».

Учасники семінару брали активну участь у ділових іграх, рольових вправах, виконували тестові завдання, висловлювали свої думки.

Головний спеціаліст обласного комітету Профспілки Наталя Петрівна Нестеренко презентувала Збірник методичних рекомендацій з питань організаційної, внутрішньоспілкової роботи та діловодства в первинній профспілковій організації працівників освіти.

174434

Вивчалися питання щодо шляхів удосконалення культурно-масової, фізкультурно-спортивної та оздоровчої роботи.

Відбувся обмін досвідом роботи.

З офіційних джерел