Профспілкове навчання в теорії та на практиці

       IMG 20190529 10182529 травня поточного року на базі  відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради було проведено регіональний, міжрайонний семінар – навчання на пріоритетну тему: «Трудові відносини в умовах реформування освітньої галузі».

 В роботі семінару взяли участь голови первинних профспілкових організацій  Казанківського району, голова Березнегуватської районної організації Профспілки Лісовська Д.М., голова Новобузької районної організації Профспілки   Художник Н.М., голова Снігурівського райкому Профспілки   Руденко О.Ф., голова Баштанської   районної організації Профспілки Васюнькін О.В. та працівники соціально – економічного та правового відділу обласного комітету Профспілки.

На початку семінару начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Казанківської селищної ради Олександр Богданович Лука привітав учасників семінару та проінформував про фінансовий стан освіти і матеріальне забезпечення педагогічних працівників ОТГ у 2019 році, наголосив на подальшій співпраці очолюваного ним відділу та районної профспілкової організації з питань трудового законодавства та інших питань, передбачених колективними договорами та Угодою.

IMG 20190529 102702

 

Головною метою тренінгового семінару - навчання було набуття головами первинних профспілкових організацій теоретичних знань та практичних навичок з питань трудового законодавства, які сьогодні необхідні для ефективної роботи первинної профспілкової організації.

В ході семінару-тренінгувсі учасники брали участь у ділових іграх, рольових вправах, виконували різні практичні завдання – тести, вислов­лювали свої думки та дискутували з проблемних питань.

IMG 20190529 101329

 

         Наприкінці тренінгового навчання учасникам семінару було надано рекомендації щодо практичної реалізації профспілковими комітетами своїх повноважень у питаннях трудового законодавства.

Дьоміна О.П., голова Казанківської районної організації Профспілки

З офіційних джерел