Всеукраїнські змагання з плавання серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України.

      1555953993 swim-2222-23 квітня 2019 року, в рамках III Всеукраїнської спартакіади серед працівників освіти, у місті Києві, на базі фізкультурно-спортивного комплексу Національного економічного університету імені Вадима Гетьмана проведено Всеукраїнські змагання з плавання серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України.

Участь у заході взяли команди плавців із 9 регіонів України: Вінницької, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Сумської, Херсонської, Миколаївської областей та міста Києва.

 

Команду Миколаївської обласної організації Профспілки представляли освітяни м. Вознесенська у складі: Горохов Сергій Олександрович, Щербаніч Олексій В’ячеславович, Драч Тетяна Василівна та Терзі Наталія Іванівна.

1555953986 swim-168

Змагання проводились відповідно до діючих Правил змагань із плавання: у команді 4 плавці (2 чоловіки та 2 жінки). Кожний учасник змагається в індивідуальному номері програми – 50 м вільним стилем (чоловіки і жінки). Естафета – 4 х 25 м вільним стилем змішана (2 чоловіки та 2 жінки).

1555954038 swim-120

За підсумками змагань І місце у команди із Київської області, ІІ місце – у освітян міста Києва, і ІІІ місце у команди із Сум.

Команда Миколаївської області нагороджена дипломом ЦК Профспілки за активну участь, а Наталія Терзі, вчитель зарубіжної літератури ЗОШ № 10 м. Вознесенська була відзначена, як наймолодша учасниця спортивного заходу. Учасники змагань отримали задоволення від спілкування із колегами, від спортивного азарту та зробили фото на пам’ять.

З офіційних джерел