Звітує Профспілка Єланеччини - 5 років консолідованих дій та згуртованості

IMG 502046В смт. Єланець, в актовій залі ОНЗ "Єланецька ЗОШ І-ІІІ ст.", 25 березня 2019 відбулася звітно-виборна конференція Єланецької районної організації Профспілки працівників освіти та науки.

На конференцію прибуло 46 делегатів із 18 первинних профорганізацій.

У роботі конференції взяли участь голови первинних профорганізацій, запрошені керівники закладів освіти, Максимова Г.М., представник Миколаївського обкому Профспілки працівників освіти та науки України.

 

Профспілка працівників освіти за ці роки пройшла через такі форми боротьби за законні права освітян, як Дні єдиних профспілкових дій, Всеукраїнські попереджувальні акції протесту профспілок, направлення звернень, протестів, вимог, пропозицій органам державної законодавчої і виконавчої влади та місцевого самоврядування, щодо збільшення обсягів фінансування галузі для вирішення існуючих проблем, з метою покращення умов для наших спілчан.

Делегати конференції заслухали звіт голови Кравчук В.Я., про роботу районної ради Профспілки за період з 2014 по 2018 роки, звіт ревізійної комісії, сформували склад районної ради, президії на наступний термін, визначили основні напрямки роботи на майбутній період.

В обговоренні взяли участь: Наконечна О.І., голова ПК Єланецької гуманітарної гімназії; Тягай П.Б, член президії, голова ПК Куйбишевської ЗОШ І-ІІІ ст.; Волченко Н. В., член ПК ОНЗ "Єланецька ЗОШ І-ІІІ ст."; завідувач Братолюбівської філії Богданцева Л.М.

IMG 500246

У ході обговорення звітної доповіді голови первинок зупинилися на питаннях мотивації профспілкового членства, посилення роботи над сайтом районної організації, створення кабінетів голови первинки в усіх закладах освіти. Висловили свої пропозиції щодо результатів та перспектив роботи районної профспілкової організації та її структурних ланок.

Червоною ниткою звітної доповіді та у виступах звучало важливість спільних дій, працювати заради спілчан, захищати і підтримувати освітян, перейматися проблемами галузі – це повинно бути у серці голови первинки, в думках і діях керівника.

Головою районної ради Профспілки обрали Кравчук Валентину Яківну, заступником голови на громадських засадах – Наконечну Олену Іванівну.

Кравчук В.Я.,голова Єланецької районної ради

Профспілки працівників освіти

З офіційних джерел