Відповідальний період в житті Профспілки – звіти-вибори

IMG 20190320 В м. Миколаєві, в Будинку вчителя, 20 березня 2019 року відбулася ХХІІ звітно-виборна конференція Миколаївської міської організації Профспілки працівників освіти та науки.

 Делегатами міської конференції, на звітно-виборних зборах, у 160 первинних профспілкових організаціях закладів і установ освіти міста, були обрані голови профкомів.

 Відповідальний етап звітів і виборів члени Профспілки сприйняли, як час підведення підсумків і всебічної оцінки діяльності Профспілки, можливість широкого інформування працівників освіти про діяльність Профспілки всіх рівнів, можливість кожного члена Профспілки висловити критичні зауваження і внести пропозиції, спрямовані на поліпшення якості роботи профспілкових організацій та мотивації профспілкового членства.

Делегати конференції заслухали звіт про роботу міського комітету Профспілки за період з 2014 по 2018 роки, звіт ревізійної комісії, сформували склад міського комітету і президії на наступний термін, визначили основні напрямки роботи на майбутній період.

IMG 1060

В ході обговорення звітної доповіді керівники первинних організацій висловили свої пропозиції щодо результатів та перспектив роботи міської профспілкової організації та її структурних ланок.

У виступах профспілкових лідерів неодноразово прозвучало, що всім членам Профспілки, а не тільки виборним органам, треба наполегливо працювати, щоб зробити свою Профспілку масовою, згуртованою організацією однодумців, які зберігають вірність цінностям профспілкового руху, віру в солідарність та єдність у відстоюванні своїх трудових прав.

Мовчан С.В., голова Миколаївської міської організації

Профспілки працівників освіти

З офіційних джерел