Про участь у проведенні заходів з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці

28 квітня 2012 року з ініціативи Міжнародної організації праці(МОП) відзначається Всесвітній день охорони праці,  який в нинішньому році пройде під девізом: “ Сприяння охорони праці в "зеленій" економіці”.  

Організаційний комітет з підготовки та проведення у 2012 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні у рамках Всесвітнього дня охорони праці звернувся до центральних і місцевих органів виконавчої влади, об'єднань роботодавців,  профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників  підприємств, установ, організацій України із закликом об'єднати свої зусилля в боротьбі за чистоту природного середовища, забезпечення використання у виробництві екологічно чистих, «зелених» технологій та схвалив План заходів, яким передбачено проведення на національному, галузевих та регіональних рівнях комплексу всеукраїнських акцій. Ці заходи спрямовано на привернення уваги громадськості до масштабів проблем на виробництві, а також до того, яким чином створення і просування культури охорони праці може сприяти зниженню рівня щорічної смертності та травматизму.

Обласний комітет  профспілки працівників освіти і науки підтримує дану ініціативу і закликає організаційні ланки профспілки приєднатися до проведення Всесвітнього дня охорони праці та провести необхідну організаційну роботу у кожному навчальному закладі, установі, організації.  Висвітлювати свою участь у них у засобах масової інформації.

Необхідні матеріали розміщено на веб-сайтах ЦК Профспілки працівників освіти і науки України та облпрофради.

 

З офіційних джерел