Шануємо ветерана профспілкової роботи

IMG 0955Профспілковий актив міської організації профспілки вшанував ветерана профспілкової праці вчителя школи № 40 Бишовець Валентину Микитівну.

44 роки Бишовець В.М. довіряли члени Профспілки школи, обираючи її головою первинної профспілкової організації.

Бишовець В.М. володіє високим професіоналізмом, творчим підходом до вирішення всіх питань.

Досвід Бишовець В.М. багатьом став у пригоді і його дуже цінують у рідній профспілковій організації. Він помножений на талант спілкування та прагнення бути корисною.

IMG 0949

Для кожної людини Бишовець В.М. знаходить добрі слова і мудрі поради.

Бишовець В.М. – душа багатьох справ, причому у різних сферах. Попри безліч турбот вона бере участь в міських профспілкових заходах, неодноразово обиралася членом міського комітету Профспілки.

Проведений захід надав прекрасну можливість колегам сказати слова щирої вдячності ветерану профспілкової праці за безцінний внесок у зміцнення нашої галузевої Профспілки, за життєлюбність, оптимізм, душевну теплоту і силу духу.

Голова міськкому Профспілки Мовчан С.В. зазначила, що знання і накопичений Бишовець В.М. та іншими ветеранами за багато десятиліть досвід профспілкової роботи дуже важливий в нинішніх умовах, коли поряд з ініціативою молодих, які прийшли на зміну, потрібно життєва мудрість старшого покоління.

Президія міськкому Профспілки нагородила Бишовець В.М.  Подячним листом і профспілковою премією.

Мовчан С.В., голова Миколаївського міськкому Профспілки

З офіційних джерел