Порядок поділу класів на групи при вивченні окремих предметів вирішено не змінювати!

0211018Міністерство освіти і науки України не вноситиме зміни Порядку поділу класів на групи при вивченні окремих предметів.

Про це Міністерство освіти і науки України інформує Профспілку працівників освіти і науки України у відповідь на її звернення.

Зокрема, у профільному міністерстві повідомляють, що причиною відмови від затвердження нового Порядку поділу класів на групи при вивченні окремих предметів стало врахування результатів громадського обговорення проекту документа, що тривало у вересні-жовтні цього року, та у ході якого відомство отримало понад 200 повідомлень з пропозиціями та зауваженнями.

«Разом з тим, інформуємо, що з урахуванням пропозицій, що надійшли в процесі громадського обговорення, а також з метою недопущення погіршення умов організації освітнього процесу прийнято рішення про доцільність збереження існуючого правового регулювання поділу класів на групи при вивченні окремих предметів», — йдеться у листі Міністерства.

Принагідно Міністерство освіти і науки України висловило вдячність Профспілці працівників освіти і науки України за небайдужість до процесів удосконалення законодавства про освіту, а також зазначило, що сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Документ: лист Міністерства освіти і науки України № 1/11-11231 від 22.10.2018.

З офіційних джерел