«Приєднайся до Дня довкілля»

«Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний».

Василь Сухомлинський.

IMG 5738

               У жовтні 2018 року педагогічна спільнота відзначає 100-річчя від дня народження видатного українського педагога, Василя Олександровича Сухомлинського. Його цілісна натура проявилася у вчительстві, він став теоретиком гуманістичної педагогіки. Василь Олександрович працював директором школи, був автором сотень віршованих і прозаїчних мініатюр. Це була скромна людина і у той же час блискавичний полеміст і публіцист.

       Очаківська районна організація профспілки працівників освіти і науки закликала педагогів долучитися до відзначення 100-річчя В. Сухомлинського та підтримати обласний екологічний проект на Миколаївщині «Приєднайся до Дня довкілля». 11 жовтня 2018 року члени первинної організації профспілки відділу освіти, молоді та спорту Очаківської районної державної адміністрації провели акцію «Посади дерево». Було висаджено 3 садженці дворічного дубу та біля 20 жолудів для пророщування.

           У той час, коли гостро постає проблема взаємодії «людина – природа», вирішення якої цілком залежить від кожної особистості, від її усвідомленого розуміння, що природа – це невичерпне джерело життя, від кожного залежить якою буде наша земля.

              Профспілчани, давайте разом зробимо її чистою, гарною, благополучною!

 

Джаноян Т.А.,

голова Очаківської районної організації профспілки працівників освіти і науки України

 

 

 

З офіційних джерел