Серпнева конференція педагогічних працівників м. Первомайськ – 2018

04430 серпня 2018 року в приміщенні Центру культури і дозвілля ім. Є.Зарницької відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Первомайська "Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти м. Первомайська у 2017/2018 навчальному році та завдання  на 2018/2019 навчальний рік".

Привітати педагогів прийшли міський голова Дромашко Л.Г., секретар міської ради Бондарчук С.О., заступник міського голови Колесніченко О.А., депутати міської ради Філіппішина Л.М., Глушко Т.В.

 DSC0456

Цьогоріч серпнева педагогічна конференція відбувалася в новому форматі. У першій її частині керівники закладів та педагоги взяли участь у 5-ти локаціях – "Нова українська школа – школа ХХІ століття" (модератор Вердиш Н.Б., директор  ЗОШ І ст. № 11), "Співпраця з Корпусом Миру" (модератор Слюсар Н.В., учитель англійської мови гімназії), "Квест-технології в освітньому процесі" (модератор Давлічена О.П., директор ДНЗ № 16), "Проект "Інтелект" (модератор Войтковська І.М.,  учитель ЗОШ І-ІІІ ст. №4), "Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в період розбудови Нової української школи" (модератор Кравцова С.П., практичний психолог ДНЗ №24).

054

На початку другої частини конференції у медіатексті начальника управління освіти Остапенко Г.Ф. було продемонстровано основні здобутки освітньої галузі за попередній рік.

У основній доповіді начальник управління освіти Остапенко Г.Ф. розкрила існуючі в освітній галузі проблеми й зорієнтувала керівників закладів освіти та педагогів на ефективну реалізацію завдань Нової української школи щодо створення нового освітнього середовища та підвищення якості освітніх послуг.

Основні завдання виборних профспілкових органів в умовах реформування освіти висвітлила у своєму виступі голова міської організації Профспілки працівників освіти Сисоєва І.В.

За підсумками конференції, було прийнято відповідну резолюцію.

У ході заходу відбулося нагородження педагогів, керівників та колективів закладів освіти, чию працю за підсумками 2017/2018 навчального року визнано найбільш результативною.

28 педагогів майбутніх 833-х першокласників отримали  вітання від управління освіти та подарунки від міської організації профспілки працівників освіти. Саме ці вчителі поведуть дітей у світ знань за новим Державним стандартом, новими методиками та правилами НУШ.

За традицією, на конференцію були запрошені педагоги, які багато років свого життя присвятили освіті, але сьогодні прийняли рішення вийти на заслужений відпочинок. На їх адресу звучали слова подяки і побажання, а від ради профспілки були вручені квіти та цінні подарунки.

        Освітянський захід отримав схвальні відгуки від його учасників за грунтовність та оригінальність викладу інформаційно-аналітичних матеріалів про діяльність галузі та сучасний підхід до структури конференції.

       

Голова профспілки освітян Первомайська Ірина Сисоєва

З офіційних джерел