Зорепад талантів - 2018

24050105.05.2018 року за сприяння райради Профспілки працівників освіти було проведено конкурс-огляд аматорського мистецтва серед освітян Первомайського району. Концертна програма виявилася доволі насиченою та цікавою.

      Упродовж усіх виступів у залі панував веселий НАСТРІЙ, ДРУЖНЯ атмосфера й ПРИЄМНА енергетика.  В черговий раз освітянська родина показала БАГАТОГРАННІСТЬ ОСОБИСТОСТЕЙ і довела, що освітянських талантів не порахувати. Фестиваль став УЛЮБЛЕНИМ СВЯТОМ ОСВІТЯН, де вони мають можливість відкритися в новому для оточуючих і, в певній мірі для себе, амплуа. Дивлячись на ЩАСЛИВІ ОБЛИЧЧЯ, фестиваль видався  на славу. Всі учасники відзначені.

240509

         Масовістьзагальний вигляд, сценічне оформлення і культуравиконавська майстерність, підбір репертуару також отримали високу оцінку.

     «Зорепад талантів - 2018» став платформою для обєднання колективів освітянської галузірозвитку культури та творчого потенціалу спілчан.

24054

       Більшість з них проявили КОМАНДНИЙ ДУХ  і оригінальність у виступах, завоювавши симпатію глядачів і членів журі

2405098

       Тож нехай і надалі наш фестиваль, ЯСКРАВИЙ ПРОМІНЕЦЬ ПЕРВОМАЙСЬКОГО КРАЮ, розвивається, підкоряючи ширші простори і нові глядацькі серця! Його народила ця прекрасна земля. Це так органічно і нерозривно.

240544

       І хоча фестиваль закінчився, залишилися спогади, усмішки, враження, в наших серцях ще звучать останні акорди, і наш край весняний продовжує відлунювати звуки музики…

24005

                   Л.П.Вороніна, Голова районної Профспілки працівників освіти.

З офіційних джерел