Всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед працівників освіти.

1521729888 tenis-041-of-105 1        З 21 по 23 березня 2018 року відбулись Всеукраїнські змагання з настільного тенісу серед працівників освіти – відкритий захід, який проводився в рамках Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки працівників освіти і науки України.

 

Організатори змагань ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, за сприяння Федерації з настільного тенісу України і Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова гостинно вітали на київській землі понад 60 вчителів, викладачів, тренерів, представників освітніх закладів із 19 областей нашої держави. Миколаївську обласну організацію Профспілки представляли освітяни м.Вознесенська у складі: подружжя - Любіч Оксана Василівна та Олександр Олександрович, представники Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №7 та Алексєєв Іван Сергійович, вчитель Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №10.

1521729939 tenis-044-of-105

Завданнями Всеукраїнських змагань – популяризація настільного тенісу серед працівників галузі освіти; залучення членів Профспілки галузі освіти до активної спортивної діяльності, до занять фізкультурою і спортом; формування команди тенісистів для участі у міжнародних змаганнях.

1521730129 tenis-105-of-105

Урочиста церемонія відкриття відбулася 22 березня у спорткомплексі НПУ імені М.П. Драгоманова. Вітальні слова учасникам виголосили Любов Гарбаренко – заступник Голови Профспілки працівників освіти і науки України, Ізяслав Тираспольський – суддя національної категорії, член виконкому Федерації настільного тенісу України, представники спорткомплексу, тенісисти.

1521730075 tenis-062-of-105

Для учасників змагань була організована автобусна оглядова екскурсія по м. Києву.

Два дні змагань промайнули досить швидко і прийшла урочиста мить нагородження переможців освітянського тенісного турніру. І поки організаційний комітет разом із суддівською командою підбивали підсумки на учасників змагань чекав справжній сюрприз –майстер-клас від чемпіонів, майстрів спорту, переможців чемпіонатів України та міжнародних змагань з настільного тенісу Дмитра Писара і Дениса Калачевського.

1521730135 tenis-093-of-105

  За результатами змагань ІІІ місце та бронзу в командному заліку здобула команда Сумської області, ІІ місце та срібло здобула команда Чернігівської областіі перемогу – І місце і золото у Всеукраїнських змаганнях з настільного тенісу серед працівників освіти – членів Профспілки здобула команда Одеської області.

   Наша команда була відзначена Дипломом ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

Наші учасники із задоволенням поспілкувались з колегами – освітянами та азартно провели активні поєдинки з маленькою ракеткою в руці. Адже настільний теніс – це спорт, у якому немає часу на лінощі, спорт для будь-якого віку, який сприяє розвитку цінних якостей, необхідних для успішного й здорового життя.

Крючкова С.О., голова Вознесенської міської організації Профспілки

З офіційних джерел