Обговорюємо актуальні профспілкові питання

IMG 0261В жовтні п.р. відбулося розширене засідання президії Вознесенської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України на якому було обговорено питання:

- про роботу міської організації Профспілки працівників освіти і науки України з питань соціально-економічного захисту членів Профспілки на 2017-2018 н.р.;

про підсумки оздоровлення і відпочинку дітей та працівників освіти влітку 2017 року;

-про особливості нового закону України "Про освіту"; 

-заходи щодо моніторингу проблемних питань спілчан, швидкому реагуванню на їх вирішення.

 Голова Крючкова Світлана Олександрівна  поділилась з присутніми інформацією та враженнями від участі в Медійній платформі – «Усвідом себе європейцем: зміни починаються з освіти», яка проходила влітку в м.Києві.

Також було проведено церемонію нагородження грамотами Профспілки за активну громадську позицію та  профспілкову діяльність голів первинних профспілкових організацій.

IMG 0254

     «Первинки мають змагатися не одна з одною, а самі з собою з тим, щоб рухатись навипередки з власною тінню»- саме ці слова, що є кредом діяльності первинних організацій Вознесенська, прозвучали на початку визначення кращих рейтингових показників за результатами 2016-2017 н.р. "Сильна первинка-сильна профспілка". Грамотами та преміями були нагороджені за:

І місце – ЗОШ №8 , голова Щупак Ірина Василівна

ІІ місце – ЗОШ №2,голова Догар Світлана Ярославівна

                 ЗОШ №6, Голова Харланович Наталя Григорівна

ІІІ місце – ЗОШ №5, голова  Літвінчук Тетяна Миколаївна

                  КДНЗ№6, голова Козаченко Ірина Валеріївна

                   КДНЗ№10, голова  Аніна Олена Валентинівна

                   ЦДЮТ,голова Касап Марія Борисівна

На завершення зібрання Крючкова С.О. побажала усім творчих успіхів, сил та наснаги у професійній діяльності,  благополуччя і злагоди в трудових колективах, в родинах. 

З офіційних джерел