Свято довжиною на цілий рік

8976
  Напередодні  освітянського  свята,  28.09.2017  року,  для працівників  закладів  освіти   Вознесенського району, запрошений до м. Вознесенська  Миколаївський академічний український  театр драми та музичної комедії.

        Саме завдяки тісній співпраці  та за їх  підтримкою: Вознесенської РДА, голова Баланюк Наталія Юріївна, начальник районного відділу освіти Керлан Н.В; Олекансандрівської ОТГ, голова Бензар Микола Миколайович, начальник відділу освіти  Савенко Наталія Володимирівна; Бузької ОТГ, голова  Заволока  Юрій Юрійович, Прибужанівської ОТГ, голова Тараненко Олександр Анатолійович, начальник відділу освіти Копієвський Ігор Вікторович, цей день для освітян району був вихідним з подальшим ущільненням програмового матеріалу. І не просто вихідний , а справжнісіньке  Свято довжиною на цілий рік (так висловилися освітяни).

       Хвилини урочистості – вручення Грамот  Міністерства Освіти України, грамот і  подяк освітянам району від Вознесенської РДА, районної Ради народних депутатів, відділів освіти, обласної і районної профспілкової організації.

32467

       Грамоту  Міністерства Освіти України отримала Треножкіна Галина Олексіївна, директор Щербанівської ЗОШ ім.. М.М. Рябошапки.

Від  Вознесенської РДА, голова первинної профспілкової організації НовогригорівськоїЗОШ Котовщук Ольга Павлівна.

Від районної Ради, голова первинної профспілкової організації Дорошівської ЗОШ  Кульчицький  Микола Васильович

Від відділу освіти Вознесенської РДА, голова первинної профспілкової організації Вознесенської ЗОШ Яворська Людмила Володимирівна

211134

Від обласного комітету Профспілки , голова первинної профспілкової організації Трикратської ЗОШ  Бердик Людмила Федорівна

Від  районної профспілкової організації, завідувач Бузьким  ДНЗ Шевчук Лариса Іванівна , голова первинної профспілкової організації Мартинівської ЗОШ  Шпак Ольга Анатоліївна.

Урочисто  були представлені новостворені первинні профспілкові організації відділів освіти Олекансандрівської і Прибужанівської ОТГ.

423454

Всі нагороджені від  Міністерства освіти, обласної і районної організацій  Профспілки отримали до грамот грошову винагороду, нові первинні профорганізації подарунки  від районної організації  Профспілки. 

                                111156

Ніхто не залишився байдужим до такого заходу. За всю свою багаторічну працю не чула  таких незчисленних  слів подяки, які надихнули на подальшу співпрацю з владою на користь спілчанам про що заявила зі сцени у присутності посадовців району, які були разом з нами  до самого кінця нашого Свята – Дня працівника освіти.

Олена Матвіївна Чепілка,

голова  Вознесенської районної організації Профспілки працівників освіти   

З офіційних джерел