Огляд-конкурс «Поклик душі»

655555555433З 7 по 12  червня  2017 року на базі будинків культури сільських та селищних громад  Вітовський райком Профспілки працівників освіти і науки  разом з відділами  освіти  територіальних громад  провели районний огляд-конкурс художньої самодіяльності педагогічних працівників «Поклик душі», метою якого є пошук і підтримка обдарувань, організація змістовного дозвілля педагогічних працівників, розвиток різноманітних видів і жанрів художньої самодіяльності. В огляді –конкурсі приймали участь працівники загальноосвітніх шкіл, дошкільних навчальних закладів, сільських та селищних рад.

 

Щиро привітали учасників концертів голова райкому Профспілки Палієнко Л.М., голова Галицинівської громади  Назар І.В. та начальник відділу освіти,молоді та спорту Гула Л.В., заступник голови Шевченківської громади Савчук В.П., яка презентувала  на виставці свої роботи.

        Глядачі були вражені  організацією та підготовкою програм концертів, гарним оформленням сцен, продуманими сценаріями, чудовими ведучими ну, і звичайно ж, талановитими педагогами, що заполонили сцену різноманітними художніми номерами.

465320

На концертах були представлені вокальні групи та гурти, ансамблі народних інструментів, сольні виконавці, не залишилися поза увагою флеш-моб і танцювальні композиції, хореографічні колективи, гумористичні сценки, які запам'ятались  дотепним гумором та акторською манерою виконання.

53644509

  Перед концертом можна було оглянути виставку декоративно-ужиткового мистецтва, де переконалися, що педагоги Вітовщини багаті на таланти та мають золоті руки.

           Дякуємо всім організаторам та учасникам районного огляду-конкурсу художньої самодіяльності педагогічних працівників за справжнє свято таланту, яке, дійсно, торкалосянайглибших струн нашої душі.

Так ми завершили навчальний рік.

     Мельник С.О.

голова культурно-масової роботи

президії райкому Профспілки.

З офіційних джерел