Навчаємо профспілкових лідерів первинок

IMG 50557 червня 2017 року  відбулося навчання голів первинних профспілкових організацій закладів та установ освіти, які безпосередньо структурно виходять на обласний комітет Профспілки. А саме, в навчанні брали участь голови профорганізацій професійно-технічних училищ, шкіл інтернатів, позашкільних навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл Чорноморської ОТГ.

       Навчання проводилось з метою підвищення рівня знань голів первинних профспілкових організацій з усіх питань профспілкової роботи та вмілого застосування їх в практичній діяльності.

            Відкрила семінар-навчання  Віра Михайлівна Оборонько, голова обласної організації Профспілки та детально проінформувала присутніх про дії галузевої Профспілки в сучасних умовах по вирішенню освітянських питань і особливу увагу приділила ролі первинки, профспілкового лідера по забезпеченню соціального і правового захисту членів Профспілки, організаційному зміцненню, розвитку культурно-масової і фізкультурно-спортивної роботи.

З питань організаційної та внутрішньоспілкової роботи в первинній профспілковій організації виступив Володимир Федорович Горощенко, заступник голови обласної організації Профспілки.

8774245

 Про організацію роботи профспілкового комітету з питань забезпечення трудових та соціально – економічних прав  працівників розповіла  Галина Миколаївна Максимова, зав. відділом обласної організації Профспілки.

Юрисконсульт обласної організації Профспілки Юлія Володимирівна Дементьєва свою увагу сконцентрувала на відповідях на запитання учасників семінару з питань трудового законодавства.

Усі питання, що розглядались на семінарі,  були підкріплені переглядом мотиваційних відеоматеріалів первинних профорганізацій області.

Відбувся обмін досвідом роботи, в якому активну участь взяли Людмила Вікторівна Джумська, голова первинної профорганізації обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Ганна Володимирівна Руденя, голова первинної профорганізації Рівненської ЗОШ, Чорноморської ОТГ.

Учасники семінару отримали пакет методичних матеріалів  на допомогу профспілковому лідеру, який підготували працівники обкому Профспілки. 

З офіційних джерел