Учитель … Учительство… Учити…

5636333

На конкурс «Шануймо вчителя свого» 

 Це життєве кредо багатьох людей, які поєднали своє життя з дітьми, школою, викладацькою діяльністю.

До таких людей можна віднести людину з великим оптимізмом, набутим досвідом, творчим потенціалом Овчар Жанну Леонідівну.

Молода, перспективна, енергійна з досвідом роботи як вчитель 21 рік, як педагог – організатор 10 років, як голова профспілки 5 років. Це людина, з якої можна брати приклад у всьому.

Гарна мама, яка пишається своїми двома синами, хороша господиня, яка завжди рада бачити гостей, друзів у своїй оселі, турботлива дружина, а головне вчитель за покликанням. На уроках учням можна стати дослідниками, відкривачами, адже кожен урок – це мандрівка, подорож до чогось нового цікавого. Діти люблять та поважають її як вчителя, як людину з добрим, чуйним серцем. Для кожного вона є другом, порадником, людиною що допоможе у скрутну хвилину, підтримає, зрозуміє. У колективі це людина, що вміє згуртовувати заохотити, зробити все для того, щоб був у всіх гарний настрій, хороші враження.

За час роботи у профспілці неодноразово організовувала гарне дозвілля. Це і поїздки, екскурсії, організовані святкові концерти та інше.

Минають роки… Виростають діти… дорослішають учні… А доля людини залишається незмінною. Так і доля її є і буде залишатися такою, яку вона обрала. Тож хай у пам’яті всіх, хто її знає, залишається образ людини з сердечним добром, що лишила в душах інших.

Первинна профспілкова організація

Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Веселинівської селищної ради

Директор Волошанівська Т.Л.

Голова профспілки Господар Т.В.

З офіційних джерел