Захист і безпека праці – вполі зору Профспілки

1718260645053213 червня відбулось чергове засідання президії Миколаївського обласного комітету Профспілки, на якому розглядалось надважливе питання, з урахуванням воєнного стану, для всіх закладів освіти. Це питання охорони праці та створення безпечних умов праці і навчання для учасників освітнього процесу.

Для більш переконливого сприйняття питання членам президії було продемонстровано ряд відео про поводження під час артобстрілів, про психологічну підтримку спілчан, необхідність проведення атестації робочих місць, проходження медогляду.

 

 

 

 

                  54321111    432222223

5432333333

Про роль Профспілки у створенні безпечних умов праці звітували голова профкому Національного університету кораблебудування Тубальцев А.М. та заступник голови профкому Чорноморського національного університету Колесник Л.В.

В процесі підготовки до президії профспілковим активом області підготовлено листівки з охорони праці, які також було продемонстровано.

43222222

 

 

Слухалось також питання ефективності використання профспілкових внесків Миколаївською, Вітовською, Снігурівською районними організаціями, про що доповіла головний бухгалтер обкому Загоруйко О.Л.

В обговоренні питань активну участь взяли члени президії: Джумська Л.В., ЧепілкаО.М., Сисоєва І.В., Вороніна Л.П., Руденко О.Ф., Палієнко Л.М.

Завершилось засідання президії підведенням підсумків за 2023-2024 навчальний рік.

Листами подяки обласного комітету Профспілки відзначено найбільш активних голів районних, міських, первинних профспілкових організацій обласного підпорядкування.

Дбаємо про своїх спілчан. Спільно з соціальними партнерами створюємо безпечні умови праці в закладах освіти в умовах воєнного стану!

З офіційних джерел