Калейдоскоп подій первинної профспілкової організації студентів Національного університету кораблебудування.

      pexels-pixabay-164354-scaledПервинна профспілкова організація студентів Національного університету кораблебудування організувала спортивний захід, присвячений 8 березня!

    Захід складався із естафет "Coolgames", в ньому взяли участь 4 команди. Естафети об'єднали студентів та співробітників у спортивній атмосфері. Такі заходи підтримують здоровий спосіб життя та зміцнюють командний дух

  Профспілкова організація студентів пригостила переможців смаколиками!

 

 

 

347888665597

  ·Первинна профспілкова організація студентів зробила приємний сюрприз нашим дівчаткам на честь свята 8 березня.

3478886655973       ·Організовано спортивний захід для студентів Національного університету кораблебудування.

Національний університет кораблебудування завжди славився своїми спортивними досягненнями, і змагання з волейболу, які відбулися в їхньому спортивному залі, не стали винятком. Команди з різних факультетів продемонстрували високий рівень майстерності та великий спортивний дух.

Це був захоплюючий день для всіх учасників та глядачів, які підтримували свої улюблені команди. Спорт завжди є важливою складовою університетського життя, і такі заходи ще раз це підтверджують.

34788866559734

        ·ПППОС організувала в Національному університеті кораблебудування тренінг з надання першої домедичної допомоги при раптовій зупинці серця.

Наше життя залежить не тільки від медичного працівника. Коли раптом людина перестала дихати, дати їй шанс вижити може будь-яка особа, яка опинилася поруч. І якщо розпочати надавати допомогу вперші 5 хвилин, ще до приїзду бригади екстреної медичної допомоги, Ви можете врятувати чиєсь життя. Проте слід знати, як це робити правильно!

347888665597343

  ·Первинна профспілкова організація студентів організувала онлайн лекцію від Міжнародної організації Savethechildren «Обізнаність дорослих щодо гендерної нерівності в суспільстві, різних видів насилля та стресу. Базові основи першої психологічної допомоги».

 

347888665597343234788866559734322

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

                  ·Первинна профспілкова організація студентів організувала серію заходів в рамках проєкту «Спільно Кемп.Громади»

 

Ключова мета проєкту — об'єднати місцевих і внутрішньо переміщених дітей та молодь у відкритому просторі, організувати освітні заходи та надати психосоціальну підтримку для підлітків та молоді

       Такі заходи посприяли соціалізації молоді для більш гармонійної адаптації і спільного навчання. Цей захід передбачав короткострокову програму, що включає креативні практики та суспільно-важливі теми.

 

347888665597343221

      ·В Національному університеті кораблебудування Первинна профспілкова організація студентів організувала чудову ознайомчу лекцію, присвячену програмі менторінгу в Університеті. Реалізація її стала можливою завдяки програмі DETECT! та підтримці Європейського Союзу.

Спікером на лекції виступила досвідчена бізнес-консультантка та завідувачка кафедри економічної політики та безпеки Ганна Єфімова. Зустріч пройшла в дружньому та веселому ключі, студенти дізналися про нові можливості, які відкриває для них проєкт DETECT! в Університеті. Кожен бажаючий мав змогу задати свої питання, відповіді на які часто ставали поштовхом для жвавої дискусії.

Після обмежень, накладених карантином та повномасштабним вторгненням, всі учасники лекції були дуже вдячні знову зібратися в стінах Університету за обговоренням перспектив майбутнього розвитку.

3478886655973435

 

      ·За підтримки ППОС НУК відбулася ще одна знакова подія в рамках програми менторингу в Університеті. В онлайн-форматі пройшла відкрита дискусія на тему "Чи потрібно вчитися в епоху штучного інтелекту?".

 Спікером на зустрічі виступив Григорій КРАВЦОВ - старший науковий співробітник Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, кандидат технічних наук, людина з вражаючим досвідом в IT-сфері.

  Студенти разом з ментором розмірковували про переваги та недоліки ШІ, а також спробували визначитись, які конкретні виклики постають перед сучасними науковцями та їхніми молодими колегами - студентами вишу.Програма менторінгу реалізується в рамках проєкту DETECT! за підтримки Європейського Союзу.

34788866559734377

 

 

    · ППОС НУК організувала спільні збори студентів за участі активістів з Національного університету кораблебудування, МНУ імені В.О. Сухомлинського та ЧНУ імені Петра Могили.

Захід пройшов у невимушеній та дружній атмосфері. Учасники мали змогу поласувати чаєм та солодощами, поспілкуватися у неформальній обстановці. Під час зборів кожен бажаючий міг представитися та розповісти цікаву інформацію про себе. Для тих, хто не мав можливості бути присутніми особисто, організатори провели онлайн-трансляцію в Zoom.

 

     347888665597343567347888665597343766

 

·   Первинна профспілкова організація організувала для студентів тренінг "IntrotoSuccess" у рамках співпраці Active G та Nobel.

Ця ініціатива покликана допомогти розвинути навички командної роботи, лідерства та креативного мислення. Після презентації концепції хакатону студенти були розподілені на кілька команд. Кожна група отримала унікальне креативне завдання. Завершальним етапом став відкритий діалог у форматі рефлексії. Тренінгова програма "IntrotoSuccess" успішно продовжує свою місію - розвивати в молоді необхідні навички XXI століття через практичний досвід командної роботи.

                                          347888665597343873478886655973439.

Катерина Моісеєнко,

Голова ППО студентів Національного

університету кораблебудування

 

 

 

 

 

 

 

З офіційних джерел