Соціально-економічний напрямок

Скасовано Постанову Кабінету Міністрів України № 65

     78911.10.2016 року на заміну постанові КМУ «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» від 01.03.2014 р. № 65 було прийнято постанову КМУ «Про ефективне використання державних коштів» № 710.

        Постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 року № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» надавався дозвіл нараховувати доплату за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників в освітній галузі лише вихователям, помічникам вихователів, учителям, майстрам виробничого навчання, викладачам професійно-технічних та вищих навчальних закладів.

Документи:
Скачать файл (ПКМУ №710.pdf)ПКМУ №710.pdf[ ]129 Kb

Детальніше...

Про особливості укладання колективних договорів в новостворених опорних навчальних закладах

 99Щодо особливостей укладання колективних договорів в  новостворених опорних  навчальних закладах роз’яснюємо, що згідно із ч. 1-2 ст. 2 Закону України «Про колективні договори і угоди», колективний договір укладається на підприємствах, в установах, організаціях, які використовують найману працю імають право юридичної особи; колективний договір може укладатися в структурних підрозділах підприємства в межах компетенції цих підрозділів.

Детальніше...

Прем'єр-міністр: Уряд запропонує механізм 12-місячної розстрочки на оплату житлово-комунальних послуг

        766Уряд запропонує українцям, що не можуть чи не хочуть скористатися субсидіями для компенсації запровадження ринкової ціни на газ, механізм річної розстрочки на оплату житлово-комунальних послуг. Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив під час зустрічі із керівниками всеукраїнських профспілок та їх об’єднань у вівторок.

       "Ми провели обговорення з депутатами Парламенту і вирішили наступне питання, що ми упровадимо 12-місячну розстрочку на оплату житлово-комунальних послуг для тих, хто не бажає отримувати субсидій", - зазначив він.

Детальніше...

Про надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів, які здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю

      090З 28 березня  2016 року набрав чинності наказ Міністерства освіти і  науки України № 343 зареєстрований у Міністерстві юстиції України 20 квітня 2016р. за № 605/28735 « Про затвердження Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів, які здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю»

Документи:
Скачать файл (Наказ №343.pdf)Наказ №343.pdf[ ]157 Kb

Детальніше...

Уряд виділив 24 млн грн Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву

00     Для забезпечення потреби молодих сімей у пільговому кредитуванні будівництва житла за Держпрограмою забезпечення молоді житлом на 2013-2017 роки Уряд на 24млн грн збільшив статутний капітал Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

Відповідну Постанову було схвалено 11 жовтня на засіданні Уряду. Кошти передбачені у Державному бюджеті - 2016.

                       

                                  

                                                         ( За матеріалами Урядового порталу)

З офіційних джерел